Skip to main content

Ν.Δ.: Η ΕΡΤ δεν μπορεί να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος που επισκέφθηκε το Ραδιομέγαρο συνοδεύομενος από τον διευθυντής του γραφείου Τύπου Μακάριο Λαζαρίδη προκειμένου να ενημερωθούν από τον πρόεδρό της Διονύση Τσακνή και το διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Η ενημερωτική συνάντηση, σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, προγραμματίζονταν εδώ και καιρό, όμως η δημόσια συζήτηση που πυροδότησε πρόσφατα, το προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, επίσπευσε αυτήν τη συνάντηση.

Όπως είπε είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει «τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας για τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ρ.Τ.. Την Ε.Ρ.Τ., τη δημόσια τηλεόραση, την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό, η Κυβέρνηση έχει πολλές ευθύνες που εμείς και θα παρακολουθούμε και θα αναδεικνύουμε – και κοινοβουλευτικά – όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται».