Skip to main content

Ο Ρικ Πιτίνο αγοράζει την Ορτέζ

Μια αναπάντεχη είδηση έρχεται από τη Γαλλία και τη μεταφέρει η ιστοσελίδα Republique des Pyrenees, που αναφέρει ότι ο Ρικ Πιτίνο και δύο συμπατριώτες του Αμερικανοί, είναι έτοιμοι να αγοράσουν την πλειοψηφία των μετοχών της Πο Ορτέζ!

Ο 68χρονος διάσημος Αμερικανός τεχνικός, που πέρασε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού (2018-19, 2019-20), θα έχει μαζί του ένα από τα «δυνατά» ονόματα του NBA κατά την εποχή της αγωνιστικής δραστηριότητάς του κι έναν πρώην συνεργάτη του.

Πρόκειται για τον 48χρονο Τζαμάλ Μάσμπερν με μέσο όρο καριέρας 19,1 πόντους σε Ντάλας, Μαϊάμι και Σαρλότ και τον άλλοτε συνεργάτη του στους Νιου Γιορκ Νικς, τον 65χρονο Στου Τζάκσον.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα το απόγευμα στο Palais des Sports της πόλης, στους παίκτες και τους υπαλλήλους του συλλόγου, ο πολιτικός και πρώην υπουργός Παιδείας, Φρανσουά Μπαϊρού, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή.

Μια ανακοίνωση που ήρθε μετά από αρκετούς μήνες πολύ διακριτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ του δημάρχου του Πο, του στενού κύκλου του και της αμερικανικής «τρόικας».