Skip to main content

Βόλεϊ: Άφησε βαθμό στον Εύοσμο ο Παναθηναϊκός

Ο χαμένος βαθμός του Παναθηναϊκού στον Εύοσμο απέναντι στον Αίαντα ήταν το γεγονός που «χρωμάτισε» τη 15η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανναξιακός.

Πλέον, η διαφορά των «πρασίνων» από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς (42 – 38) κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα οι «ερυθρόλευκες» θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Λίγο κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια και τη νίκη στην Τουρκία με την Τσανάκαλε, κάτι η υπεροψία απέναντι στον θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο και η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βρέθηκε να χάνει 0-1 στην έδρα της από τη μαχητική Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε κερδίζοντας δύσκολα (25-23) το δεύτερο σετ και ύστερα έκανε «προπόνηση», αφού οι φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του.

Ο ΑΟ Θήρας νίκησε δύσκολα στη Σαντορίνη με 3-0 τους Μακεδόνες και παρέμεινε στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, ο Άρης επικράτησε στη Θεσσαλονίκη της Ηλιούπολης 3-1 με ανατροπή, ενώ το ίδιο συνέβη στα Μεσόγεια, όπου το Μαρκόπουλο επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Θέτιδας Βούλας.