Skip to main content

Αλέγκρι ή Σάρι θέλει στον πάγκο της η Ρόμα

Η Ρόμα ξεκίνησε να αναζητεί εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο της, με τους Μαξ Αλέγκρι και Μαουρίτσιο Σάρι να αναφέρονται ως πιθανοί στόχοι για να αντικαταστήσουν τον Πάουλο Φονσέκα στη «Λύκαινα».

Ο Φονσέκα προετοιμάζεται επί του παρόντος να αντιμετωπίσει τη Σπέτσια, για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, το Σάββατο, με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει ότι οι «τζαλορόσι» έχουν αρχίσει να μελετούν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

Η Ρόμα αποκλείστηκε από την Σπέτσια στο Coppa Italia την Τρίτη σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων έξι γκολ, δύο κόκκινων καρτών σε 30 δευτερόλεπτα, κάποιες απίστευτες ευκαιρίες και πάρα πολλές μονομαχίες.

Η πίεση αυξάνεται στους ώμους του Φονσέκα μετά από μια σειρά τριών αγώνων χωρίς νίκη και οι δύο πρώην προπονητές της Γιουβέντους, Αλέγκρι και Σάρι, είναι τα δύο μεγαλύτερα ονόματα στη λίστα των υποψηφίων.

Πάντως, τόσο ο Αλέγκρι και ο Σάρι έχουν ακόμη συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι» και θα πρέπει να περιμένουν ως το καλοκαίρι.

Η Ρόμα θα μπορούσε επομένως να αναζητήσει μια προσωρινή λύση, καθώς η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Βάλτερ Ματσάρι και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εξετάζονται για τη θέση μέχρι τον Ιούλιο.