Skip to main content

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες των Χανίων

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους για το ασφαλιστικό αγρότες και κτηνοτρόφοι, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μέλη της Ομοσπονδίας ανακοίνωσαν τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στην πλατεία της δημοτικής αγοράς της πόλης, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στις 11:00.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν με τα αγροτικά οχήματά τους σε σημείο, το οποίο θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, όπου και θα παραμείνουν στήνοντας μπλόκο.

«Καλούμε εργαζόμενους, αγρότες και κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό “παρών” στις κινητοποιήσεις, ώστε και από την Κρήτη να στείλουμε το μήνυμα αντίθεσης στα σχέδια της κυβέρνησης και των δανειστών» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της της Ενωτικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Τσουρουνάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι «εάν τα μέτρα περάσουν θα σημάνουν και την καταστροφή του αγροτικού χώρου».

Επίσης, ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Μανούσος Σταυριανουδάκης, κάλεσε τους κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, υπογραμμίζοντας κι εκείνος ότι «τα προβλήματα είναι, ήδη, σοβαρά, εάν περάσουν και τα μέτρα οδηγούμαστε σε καταστροφή».