Skip to main content

Φοβερά επεισόδια πριν το ματς Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Τα φοβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο της Βαλένθια, πριν την έναρξη του αγώνα της τοπικής ομάδας με την Μπαρτσελόνμα αμαύρωσαν την εικόνα του ισπανικού ποδοσφαίρου, που η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχει συνηθίσει τον κόσμο να παρακολουθεί τέτοια περιστατικά.   

Το ισπανικό πρωτάθλημα δέχθηκε σήμερα (25/01) το δεύτερο απανωτό πλήγμα τα μέσα σε λίγες ώρες. Αρχικά, πριν το ματς της Εσπανιόλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο επεισόδια μεταξύ φανατικών οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι έχουν… βεντέτα εδώ και αρκετά χρόνια.

Αργότερα, κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ακούστηκαν ρατσιστικές προσβολές (ήχοι μαϊμούς) κατά του επιθετικού των Βάσκων, Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος αντέδρασε με ύβρεις προς το «πέταλο» των φανατικών οπαδών της Εσπανιόλ.

Το σκηνικό… τρόμου μεταφέρθηκε έξω από το «Μεστάγια», όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Βαλένθια και μερίδας φανατικών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από το «Καμπ Νου», αλλά κατά καιρούς δίνουν το «παρών» σε εκτός έδρας ματς.

Έγιναν μάχες σώμα με σώμα, έπεσε άγριο ξύλο, υπήρξαν αρκετοί τραυματίες, σε μία κόντρα μεταξύ των οπαδών η οποία χρονολογείται από πέρυσι και συγκεκριμένα από το μεταξύ τους τελικό κυπέλλου.