Skip to main content

Λύσεις για το ξενοδοχείο του μέλλοντος από την Κωτσόβολος 

Εφαρμογές χρήσιμες για σύγχρονα ξενοδοχεία παρουσιάζει η Κωτσόβολος στο περίπτερό της στη HORECA 2018, από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου. 

Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσιάζει ειδική εφαρμογή για smartphones, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες των ξενοδοχείων να ανοίγουν την πόρτα του δωματίου τους μέσω ψηφιακού κλειδιού, αλλά και να ελέγχουν τη θέρμανση, τον φωτισμό και την τηλεόραση μέσα από το κινητό τους. 

Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να αποφεύγουν τη σπατάλη στην κατανάλωση ρεύματος, με τη σειρά minibar ECOSMART της Indel B. 

Επίσης, παρουσιάζει την πλατφόρμα Knox της Samsung, μέσα από την οποία τα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον επαγγελματικής χρήσης στα εταιρικά smartphones. 

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει επιπλέον την ολοκληρωμένη λύση Lynk Reach 4.0 της Samsung, μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα μπορούν να λαμβάνουν από την τηλεόραση ενημερώσεις για τον καιρό, το μενού του εστιατορίου και τις χρεώσεις, καθώς και για σημεία ενδιαφέροντος. 

Μεταξύ των λύσεων που θα παρουσιάσει η Κωτσόβολος, συγκαταλέγονται οι οθόνες LFDs (Large Format Displays), οι οποίες μετατρέπουν τους τοίχους σε ψηφιακούς καμβάδες αναδεικνύoντας χώρους του ξενοδοχείου με ελλιπή φωτισμό. 

Εξάλλου, με τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Avaya που επίσης θα παρουσιαστούν στη Horeca 2018, δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να γνωρίσουν καλύτερα τους πελάτες τους και να προσφέρουν προσωποποιημένες υπηρεσίες βάσει των συνηθειών και των επιλογών τους. 

Τέλος, η Κωτσόβολος θα παρουσιάσει στη Horeca 2018 ειδική εφαρμογή, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες AirBnB καταλυμάτων μπορούν να κλείνουν από απόσταση τα κλιματιστικά ή την τηλεόραση όταν δεν χρησιμοποιούνται από τους επισκέπτες, εξοικονομώντας ενέργεια.  

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες τεχνολογίες που προσφέρει η Κωτσόβολος διαθέσιμες στα 11 Business centers στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Συγγρού, Καλαμάτα, Πειραιάς, Πυλαία, Κόρινθος, Γιάννενα, Λάρισα ), σε ένα από τα 96 καταστήματα, στο b2b.kotsovolos.gr, στο 210 28 99 999 ή στη HORECA2018 (Hall 2, Stand Β12).