Skip to main content

Στη διεθνή έκθεση BAU 2019 η ISOMAT

Επιτυχής κρίνεται η συμμετοχή της ISOMAT στην έκθεση BAU 2019, την κορυφαία διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 19 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Messe München, στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το περίπτερο της ISOMAT επισκέφθηκαν μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εργολάβοι, εφαρμοστές και διανομείς από όλα τα μέρη του κόσμου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινούριες προϊοντικές λύσεις της εταιρείας για τον κατασκευαστικό κλάδο. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT παρουσίασαν στους επισκέπτες, μεταξύ άλλων, τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα διακοσμητικά δάπεδα με έγχρωμα αδρανή (stone carpet) ή chips, τη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, καθώς και τις νέες επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων.

Η συμμετοχή της ISOMAT στην έκθεση BAU 2019 είχε ως στόχο, σύμφωνα με την εταιρεία, τόσο το άνοιγμα νέων αγορών στο εξωτερικό όσο και την περαιτέρω εδραίωση της στη γερμανική αγορά, όπου δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής της TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH, την οποία εξαγόρασε στα τέλη του 2017.  

Τονίζεται, ότι το 34% του τζίρου της ISOMAT Ελλάδος προέρχεται από εξαγωγές ενώ το 47% του ενοποιημένου τζίρου του ομίλου ISOMAT προέρχεται αντίστοιχα από πωλήσεις στο εξωτερικό.