Skip to main content

Και με τη… βούλα στον Ατρόμητο ο Ουάρντα

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ανακοίνωσαν από κοινού την παραχώρηση του Αμρ Ουάρντα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους Περιστεριώτες, με τη μορφή του δανεισμού έως τη λήξη της περιόδου.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο. Ο Αιγύπτιος άσος θα γίνει κάτοικος Περιστερίου για τους επόμενους έξι μήνες…».

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος φιλοξενεί και δηλώσεις του Αιγύπτιου διεθνούς.  «Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιον αγοράς.

Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες!» αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η αθηναϊκή ομάδα.

Στις δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague.

Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον Πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και γω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του.

Το καλοκαίρι υπάρχει το Κόπα Άφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει.»