Skip to main content

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο κ. Κοντονής δεν μπορεί να μας αγγίξει»

Για «ωμές παρεμβάσεις» του Σταύρου Κοντονή με σκοπό το κακό του Παναθηναϊκού έκαναν λόγοι οι άνθρωποι της πράσινης ΚΑΕ στη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

Παρόντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που δεν ήταν στο πάνελ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Τάκης Τριαντόπουλος, κατηγόρησε τον υφυπουργό αθλητισμού ότι θέλει να εξοντώσει τον Παναθηναϊκό, ότι έχει παρέμβει προσωπικά σε θέματα της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού όσον αφορά το θέμα του διακανονισμού των «πρασίνων» με το ΟΑΚΑ για το χρέος που υπήρχε, ενώ παράλληλα τον κάλεσε να δείξει την ίδια… ευαισθησία που έδειξε και στα γεγονότα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε περίπτωση που την ερχόμενη Δευτέρα συμβούν ανάλογα περιστατικά στο ντέρμπι των «αιωνίων» του μπάσκετ.

«Δεν πείθει κανέναν ότι παλεύει για το καλό του αθλητισμού. Χρησιμοποιεί ως εξιλαστήριο θύμα τον Παναθηναϊκό για να καλύψει την ανεπάρκειά του. Ας λύσει πρώτα τα θέματα της παράγκας, των εγκληματικών οργανώσεων και της βίας, που δεν λύνονται ούτε με το ΑΜΚΑ, ούτε με άλλες προχειρότητες εάν δεν ” χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του” κι εν συνεχεία ας ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο δεν μπορεί να αγγίξει. Ας αφήσει τις ωμές παρεμβάσεις στις επιτροπές, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τριαντόπουλος και συνέχισε:

«Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Κοντονής ότι χτυπώντας τον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός, θα σπάσει το κεφάλι του. Τον καλούμε ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να επιδείξει την ίδια ευαισθησία που έδειξε στο παιχνίδι του ποδοσφαίρου στη Λεωφόρο. Ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αν κι ευχόμαστε να μην χρειαστεί να κάνει κάτι τέτοιο και να κυλήσουν όλα ήρεμα και ομαλά. Ο Παναθηναϊκός δεν θα σταματήσει να υπάρχει, έχουν περάσει πολύ Κοντονήδες. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων.»

Επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της πράσινης ΚΑΕ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει όλες τις ειρηνικές κινητοποιήσεις που θα κάνουν οι οπαδοί του: «Είπαμε από την αρχή της σεζόν ότι δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά δεν τον φοβόμαστε κιόλας. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια εφόσον χρειαστεί. Θα είμαστε στο πλευρό των οπαδών του Παναθηναϊκού, σε όλες τις ειρηνικές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει. Επισημαίνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με κάθε μορφή βίας. Θα στηρίξουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σε όλες τις ενέργειές του.»