Skip to main content

Έτοιμη για επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ

Σε μια παλιά αλλά καλή και δοκιμασμένη λύση φέρεται να στρέφεται η ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, στην οποία επιζητεί μεταγραφική ενίσχυση.

Ο λόγος για τον Όγκνιεν Βράνιες, με τον οποίο η Ένωση θα έχει μια πρώτη επαφή τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των σπορ».

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει απεγνωσμένα ένα στόπερ, αφού ο Τσιγκρίνσκι είναι συχνά στα… πιτς, ο Χνιντ δεν υπολογίζεται, ο Νεντελτσιάρου τραυματίστηκε και εναντίον Άρη και Ατρόμητου έπαιξε με δίδυμο τους Λάτσι και Σβάρνα.

Ο Βόσνιος στόπερ ανήκει στην Άντερλεχτ και το συμβόλαιό του με τους Βέλγους λήγει μεν το 2022, όμως είναι εκτός πλάνων καθώς βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής, ενώ έχει να κάνει συμμετοχή από τις 4 Οκτωβρίου.

Στην περίπτωση Βράνιες η ΑΕΚ δεν παίρνει ρίσκο με κάποιον άγνωστο ποδοσφαιριστή, αφού οι ικανότητες του παίκτη είναι γνωστές και η προσαρμογή στο νέο περιβάλλον θα είναι άμεση.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι οι μόνοι ενδιαφερόμενοι, αφού δημοσιεύματα του βοσνιακού Τύπου αναφέρουν πως… κινητικότητα υπάρχει και από την Τουρκία.