Skip to main content

Τέσσερα στα τέσσερα ο Άρης επί της Ξάνθης

Ο Άρης έχει βρει… το κουμπί της Ξάνθης και τη νίκησε για 4η φορά από την έναρξη της περιόδου, αυτή την φορά με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής (εμβόλιμης) της Super League.

Το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 59ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Πηγάδια, στο ντεμπούτο τότε του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο των «κίτρινων», Μίχαελ Ένινγκ.

Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε μόνη της στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, στη μάχη για μια θέση στα Play Off. 

Μετά το γκολ του Γκάμα, το ματς «άνοιξε» για τα καλά, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν! Στο 68′ Μιχάλι Κόρχουτ και Ντιγκινί συνεργάστηκαν, με τελικό αποδέκτη τον Φετφατζίδη που σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών του Αμπαντ.  

Η Ξάνθη ήθελε αλλά δεν μπορούσε, οι γηπεδούχοι απέτυχαν να τελειώσουν τις δυο-τρεις καλές στιγμές που τους παρουσιάστηκαν ενώ ήταν και άτυχοι, με την κεφαλιά του Ντιγκινί στο 87′ να σταματά στο δεξί δοκάρι του Άμπαντ.

Στο 88′, ωστόσο, ο Κουέστα πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα, σε τρομερό σουτ του Μπαξεβανίδη, με το 1-0 να μένει ως το τέλος, αφού κι ο Ντιγκινί απέτυχε να νικήσει τον Άμπαντ στις καθυστερήσεις.