Skip to main content

Στο… κατόπι του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ με «διπλό» στη Λαμία (1-0)

Δεν αφήνει… από τα μάτια του τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ.

Το γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό χάρισε στον «Δικέφαλο του Βορρά» τη δύσκολη νίκη επί της Λαμίας με 1-0, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 20ής αγωνιστικής της Super League και χάρις σε αυτό οι πρωταθλητές μείωσαν και πάλι σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο και αήττητο, Ολυμπιακό.

Η φάση που «σημάδεψε» το ματς σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Κι αυτό διότι το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση προήλθε από οριακή θέση οφσάιντ του σκόρερ.

Ο διαιτητής Σέζος δεν πήγε να δει φάση στο VAR, καθώς ενημέρωσε τους παίκτες το σύστημα είχε «κολλήσει», με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τον μη έλεγχο και την κατακύρωση του γκολ χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Ο «Δικέφαλος» ήταν ανώτερος, έχασε ευκαιρίες πριν το γκολ με τους Βιεϊρίνια στο 10΄ και Άκπομ στο 15΄, όπου ο Θεοδωρόπουλος επενέβη καταλυτικά, ενώ στο 32ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα, όταν ο Βάντερσον έκανε φάουλ στον Λημνιό, το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος σκόραρε με κεφαλιά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν τη διατήρηση των κεκτημένων και να το κατορθώνουν χωρίς δυσκολία, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν.