Skip to main content

Δ.Γιαννακόπουλος: «Διαγράφω τις αναρτήσεις, άριστες οι σχέσεις Παναθηναϊκού-Φενέρ»

Στη διαγραφή των πρόσφατων αναρτήσεων που έκανε στο Instagram μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε θα προχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ΚΑΕ με γραπτή του δήλωση πήρε θέση μετά το δημοσίευμα τουρκικού μέσου ενημέρωσης, τονίζοντας ότι θα σβήσει όλες τις αναρτήσεις που κάποιοι συνέδεσαν με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η δήλωση του κ.Γιαννακόπουλου είναι ξη ακόλουθη:

«Σήμερα το πρωί τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε σε δήθεν επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, δημοσίευμα το οποίο άκριτα και χωρίς ”διασταύρωση” αναπαράχθηκε από περιορισμένα Ελληνικά σάιτ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. 

Συγκεκριμένα, ουδείς λόγος μιας τέτοιας επικοινωνίας υπήρξε, αφού δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα, τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Γιλντιρίμ. 

Οι δύο ομάδες, όπως ξεκάθαρα φαίνεται τόσο στις αναμετρήσεις τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανακοίνωση της Φενέρ, διατηρούν άριστες σχέσεις επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα. 

Μετά την κακόπιστη προσπάθεια κάποιων (προερχόμενων και από αρχές-αθλητικές ή μη) να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος θα διαγράψω – προς αποφυγή του φαινομένου αυτού – τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων, συνεχίζοντας τον αγώνα μου για υγιή και εντός του παρκέ αθλητικού ανταγωνισμού.»