Skip to main content

Ισπανία: Ακόμη πιο ψηλά η Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ νίκησε 1-0 την Εϊμπάρ και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της πριμέρα ντιβιζιόν.

Από τότε που ανέλαβε τα ηνία των Βάσκων ο Ντέιβιντ Μόιες η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν διαγράφει πολύ καλή πορεία και ήδη με το σημερινό «τρίποντο» έφτασε στους 22 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον Αλλμερία που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το γκολ του Πριέτο στο 55΄ έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε και η Βιγιαρεάλ της Λεβάντε, η οποία έπεσε στην προτελευταία θέση και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Η παρουσία των Λουκά Βύντρα και Νίκου Καράμπελα (μπήκε αλλαγή στο 46΄) δεν βοήθησε το συγκρότημα από τη Βαλένθια να αποφύγει την ήττα στο «Μαδριγάλ».

Τους τρεις βαθμούς στο «κίτρινο» υποβρύχιο χάρισε στο 56΄ ο Βιέτο.

Με δύο γκολ του Αντουάν Γκριεσμάν (12΄,22΄) και το αυτογκόλ του Μανούτσο (56΄), η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-1 στην έδρα της τη Ράγιο Βαγεκάνο και παραμένει γερά στο παιχνίδι του τίτλου. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε προσωρινά ο Τρασόρας στο 35ό λεπτό.