Skip to main content

Πήρε Ουλά και Τζίλας ο Εργοτέλης

Μεταγραφικός οργασμός στον Εργοτέλη, που ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών, του 26χρονου Γάλλου Γκρεγκ Ουλά από τη Νιόρ και του 32χρονου Σέρβου επιθετικού Βλάντιμιρ Τζίλας, που ήταν ελεύθερος.

«Είμαι παθιασμένος να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε καλό επίπεδο. Θέλω να κάνω τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας» ήταν η πρώτη δήλωση του Ουλά.

Σε ανάλογο… μήκος κύματος ο Τζίλας, υπογράμμισε ότι  «είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Εργοτέλης, καθώς είναι μία σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Έχω μάθει τα καλύτερα για τον Σύλλογο, την πόλη του Ηρακλείου και τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

Οι ανακοινώσεις: 

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου Greg Sullivan Desire – Roldan Houla. Ο 27χρονος (19/7/88) επιθετικός/ακραίος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου Vladimir Djilas. Ο 32χρονος (3/3/83) επιθετικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας έως τις 30/6/2015».