Skip to main content

Παπανικολάου: «Ήρθα να πολεμήσω και να φανώ αντάξιος»

Στην Αθήνα βρίσκεται ξανά από το απόγευμα ο Κώστας Παπανικολάου, για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που θα τον «δέσει» με τον Ολυμπιακό ως το 2018. 

Τον διεθνή φόργουορντ, που έφτασε από το Ντένβερ (μέσω Φρανκφούρτης) ύστερα από ένα πολύωρο ταξίδι, υποδέχθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας αλλά και οπαδοί, που φώναξαν συνθήματα υπέρ του.

«Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Πρέπει να ξεκουραστώ, να προσαρμοστώ και από εκεί και πέρα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος» ήταν η πρώτη δήλωση του 25χρονου αθλητή.

Ερωτηθείς για τη στάση της Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, τόνισε ότι «το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ. Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό. Τους ευχαριστώ όλους»

Όσο για την επιλογή του; «Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση» απάντησε, ενώ στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, είπε ότι «δεν είναι δικό μου θέμα»