Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: «Τρίποντο» για τον Αστέρα Τρίπολης, 2-0, τον Πανιώνιο

Σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες, μία εβδομάδα μετά την ήττα στη Λιβαδειά, συνήλθαν πολύ γρήγορα και με το γρήγορο γκολ του Σανκαρέ κατάφεραν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για το «τρίποντο». Χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους και παράλληλα διατήρησαν το αήττητο που έχουν στο «Θεόδωρος Κολοκτρώνης» (6-4-0).

Η αδυναμία του Πανιωνίου μακριά από τη Νέα Σμύρνη επιβεβαιώθηκε σε ένα ακόμη ματς. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας και μετά το σημερινό εις βάρος της αποτέλεσμα συμπλήρωσε 9 ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλιστα, θα χρειαστεί να πάρει και βαθμούς εκτός λεκανοπεδίου προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ των «κυανέρυθρων» κατάφεραν να προηγηθούν κι από κει και πέρα με σωστή διαχείριση πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Σανκαρέ στο 3ο λεπτό πήδηξε πιο ψηλά από όλους και σε συνδυασμό με την άστοχη έξοδο του Γιαννακόπουλου, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 25΄ ο Ρισβάνης έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους Νεοσμυρνιώτες (σουτ άουτ από τη μικρή περιοχή) και όλα τελείωσαν στο 56΄. Ο Μπαράλες βοηθήθηκε λίγο από τον τραγικό αγωνιστικό χώρο και με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε το Γιαννακόπουλο για να γίνει με αυτό τον τρόπο το 2-0.