Skip to main content

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Χάρντεν στους Νετς

Το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο έκανε ο Τζέιμς Χάρντεν με τη νέα ομάδα του. Ο «μούσιας» έπαιξε για πρώτη φορά με τους Νετς και τους βοήθησε να νικήσουν το Ορλάντο με 122-115.

Ο Χάρντεν έφτασε, με το «καλημέρα», στο triple double, με 32 πόντους, 14 ασίστ και 12 ριμπάουντ, ενώ πιο εντυπωσιακός ήταν ο Κέβιν Ντουράντ, που σταμάτησε στους 42 πόντους κάνοντας φετινό ατομικό ρεκόρ.

Για τους Ορλάντο Μάτζικ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ο Νίκολα Βούτσεβιτς, που είχε 34 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Νίκη και για τους Σπερς, που μετά από τέσσερις ήττες επιβλήθηκαν 103-91 των Ρόκετς στο ντέρμπι του Τέξας. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν με 24 πόντους, ενώ το Χιούστον αγωνίστηκε με μόλις 8 παίκτες.

Επιτυχία και για τους Πίστονς, που νίκησαν με 120-100 το Μαϊάμι, με ηγέτες τους Τζέραμι Γκραντ με 24 και Ντέρικ Ρόουζ με 23 πόντους. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 28 πόντους για τους πρωταθλητές Ανατολής, που όμως έπαιξαν χωρίς Μπάτλερ, Μπράντλεϊ, Χίρο και Λέοναρντ.