Skip to main content

Στον Ατρόμητο ο Δ. Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ατρόμητο ύστερα από 1,5 χρόνο, ευελπιστώντας να κλείσει την καριέρα του στο σύλλογο του Περιστερίου, όπως δήλωσε. 

Ο διεθνής επιθετικός είχε παίξει στο σύλλογο των δυτικών προαστίων την περίοδο 2013-14, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες με τα 16 τέρματα που είχε σημειώσει τότε. 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο! 

Παίκτης με πολλά «παράσημα» στην καριέρα του, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική μας Ομάδα, με διακρίσεις σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, ένας αληθινός «στρατηγός» μέσα στο γήπεδο που προστίθεται στην ποδοσφαιρική σκακιέρα του Ατρόμητου για τον επόμενο 1,5 χρόνο» αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου. 

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Παπαδόπουλος υπογράμμισε τη χαρά του «γιατί γυρίζω στην ομάδα που πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά, στον κόσμο που με αγάπησε και στους ανθρώπους που με σεβάστηκαν όχι μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως ποδοσφαιριστή. Η ομάδα πρέπει να φθάσει εκεί που της αξίζει και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται τους φιλάθλους της. Στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο».