Skip to main content

Νίκη με ανατροπή η Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση απέναντι στην Ουντινέζε, όμως όχι μόνο κατάφερε να «επιπλεύσει» αλλά έφτασε και σε μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή (2-1) απέναντι στους «φριουλάνι», οι οποίοι τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το «Λουίτζι Φεράρις».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Ντε Πολ και διαχειρίζονταν καλά το παιχνίδι, αλλά το πέναλτι του Μαντραγκόρα στο 65΄ αξιοποίησε σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης το «θύμα» στο 67΄, για να ολοκληρώσει την επαναφορά των «μπλουτσερκιάτι» ο νεομεταγραφείς (από την Μπρέσια) Τορεγκρόσα στο 81΄.

Δεν λέει να… σηκώσει κεφάλι η Τορίνο, η οποία παραμένει «κολλημένη» στη ζώνη του υποβιβασμού από τη Serie A. Αυτή τη φορά, η «γκρανάτα» έμεινε στο 0-0 με τη νεοφώτιστη Σπέτσια, χωρίς να καταφέρει να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε μόλις στο 8ο λεπτό, μετά την αποβολή του Βινιάλι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Μάρκο Τζιαμπάολο δημιούργησε ουσιαστικά μόνο μία μεγάλη ευκαιρία, κι αυτή στις καθυστερήσεις, όταν το σουτ του Ανσάλντι σταμάτησε στο δοκάρι.

Αναλυτικά:

  • Μπολόνια-Βερόνα 1-0 (18΄ πεν. Ορσολίνι)
  • Τορίνο-Σπέτσια 0-0
  • Σαμπντόρια-Ουντινέζε 2-1 (67΄ πεν. Καντρέβα, 81΄ Τορεγκρόσα – 55΄ Ντε Πολ)