Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Αποστολή στο Ηράκλειο για Ολυμπιακό

Με τις αναμετρήσεις της 20ής αγωνιστικής, που λόγω των εθνικών εκλογών θα διεξαχθεί σε δύο… «δόσεις», συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα με έξι αναμετρήσεις και θα κλείσει τη Δευτέρα με τις δύο εναπομείνασες, σε Αγρίνιο (Παναιτωλικός-Ατρόμητος) και Χανιά (Πλατανιάς-Εργοτέλης).

«Ωφελημένος» της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ, που θα προσθέσει τρεις βαθμούς χωρίς να παίξει αφού αντίπαλός του ήταν η υποβιβασθείσα στη Β΄ Εθνική, Νίκη Βόλου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περάσει με νίκη από το «Θ. Βαρδινογιάννης» επί του ΟΦΗ, που παρά τα ογκώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει διέλυσε την Πέμπτη στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό 4-0 για το Κύπελλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι βέβαια άλλη κλάση ομάδας και ο Βίτορ Περέιρα θα επιδιώξει το «τρία στα τρία» στη Σούπερ Λίγκα, αλλά η ομάδα του θα πρέπει να κοπιάσει αρκετά απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο έχουν συσπειρώσει τα προβλήματά του.

Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι έχει ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Καλλονή επιδιώκοντας να πάρει ρεβάνς από την ομάδα της Λέσβου για την πρώτη φετινή ήττα στη Σούπερ Λίγκα.

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον πολύ δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επίσης ενδιαφέροντες και ισορροπημένοι είναι και οι υπόλοιποι τρεις αγώνες, σε Κέρκυρα, Τρίπολη και Κομοτηνή. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 

  • 15:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 Κέρκυρα-Βέροια
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
  • 17:15 Παναθηναϊκός-Καλλονή
  • 17:15 Πανθρακικός-Λεβαδειακός
  • 19:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός