Skip to main content

«Μπάσιμο» Γουλβς για Ποντένσε και Ολιβέιρα

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση των Ντανιέλ Ποντένσε και Νέλσον Ολιβέιρα έχει δείξει η Γουλβς και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών ή, και ωρών ακόμα, να υπάρξουν εξελίξεις.

Η αγγλική ομάδα, που συμμετέχει στην Premier League, αλλά και στην φάση των «32» του Europa League, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να ετοιμάζεται (εάν δεν το έχει κάνει ήδη) να καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκ. ευρώ για τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες έως το 2023.

Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία, ο κορυφαίος Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των «λύκων», ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και το πιθανότερο είναι πως η υπόθεση θα κλείσει σύντομα. Ο Ολυμπιακός είχε πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Ποντένσε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τώρα ετοιμάζεται να τον πουλήσει με τα τετραπλάσια χρήματα.

       «Μπάσιμο» και για Ολιβέιρα

Εκτός του Ποντένσε, η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει «βάλει στο μάτι» και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Στην Ένωση γνωρίζουν για το ενδιαφέρον των «λύκων» για τον Πορτογάλο στράικερ, αλλά όπως διευκρινίζουν δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την πλευρά του συλλόγου.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει βάλει οψιόν αποχώρησης στον Πορτογάλο επιθετικό, όταν τον απέκτησε ως ελεύθερο το περσινό καλοκαίρι, το οποίο φτάνει τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Εκ των οποίων το 10% (650.000 ευρώ) ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό σημαίνει πως αν η Γουλβς καταθέσει αυτό το ποσό, τότε η ελληνική ομάδα δεν θα μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

Αν όμως έρθει επίσημη πρόταση με λιγότερα χρήματα, θα πρέπει η ΑΕΚ να δώσει τη συγκατάθεση της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.