Skip to main content

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Στρέλνιεκς, βλέπει ΜακΦάντεν ο Ολυμπιακός

Θλάση β΄ βαθμού οπίσθιου μηριαίου υπέστη ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα Μαυροβούνιο-Λετονία χθες, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Όπως είναι φυσικό, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μπλατ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (1/3). Με την επιστροφή του, ο Στρέλνιεκς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες.

Ως εκ τούτου, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Θαντ ΜακΦάντεν, που τους είχε προταθεί πριν ενισχυθούν με τον Ουέμπερ.

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν πως ο ατζέντης του Στρέλνιεκς, Αρτούρς Καλνίτις, αποκάλυψε πως αγωνίστηκε με τραυματισμό, με σκοπό να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υπέστη έναν τραυματισμό στο μυ παίζοντας κατά τη διάρκεια των προκριματικών του World Cup και αγωνίστηκε όσο ήταν πιθανό»,  έγραψε ο μάνατζέρ του και στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν εξηγήσεις από τη λετονική Ομοσπονδία.