Skip to main content

Προσλαμβάνει μηχανικούς για τα συνεργεία του ο Όμιλος Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επενδύει συστηματικά στους ανθρώπους του και αυτή την περίοδο αναζητά μηχανικούς για να στελεχώσει τα συνεργεία του. 

Όπως υπενθυμίζει σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος, ως επίσημος εσαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.ά. Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία. 

Αυτήν την περίοδο ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά ταλαντούχους και ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα είναι ανοιχτές οι θέσεις: 

• Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας

• Ηλεκτρολόγος/Διαγνώστης Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης

• Μηχανικός Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης

• Βοηθός Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης

• Βαφέας Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης

• Φανοποιός Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων η οποία το 2018 διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στον διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award), τον μεγαλύτερο θεσμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη.

Σε επίπεδο στελέχωσης του ομίλου, ο στόχος είναι η προσέλκυση, η ανάπτυξη και η διατήρηση ικανών στελεχών. Έτσι επενδύει στην επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων του, στην στοχευμένη τους εκπαίδευση και την βελτίωση της τεχνογνωσίας τους ανταμείβοντας την απόδοση των εργαζομένων. 

naftemporiki.gr