Skip to main content

«Έδεσε» και τον Καμαρά έως το 2024 ο Ολυμπιακός

Μετά την τριπλή ανακοίνωση του Ολυμπιακού μέσα σε ένα 24ωρο (11/02) της επέκτασης της συνεργασίας των Σεμέδο, Μασούρα και Ελ Αραμπί, οι Πειραιώτς συνέχισαν και σήμερα (12/02) στο ίδιο μοτίβο, ανακοινώνοντας τη συμφωνία τους και με τον Μαντί Καμαρά έως το 2024.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, όπως ακριβώς συνέβη και με τους τρεις προαναφερθέντες.

Στην τρέχουσα περίοδο μετρά 3 γκολ και 4 ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας στον δρόμο προς το 46ο πρωτάθλημα.

Στα 2.5 χρόνια που φορά την φανέλα του Ολυμπιακού έχει σημειώσει 16 γκολ κι έχει μοιράσει 11 ασίστ σε 112 αγώνες, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ, αλλά και στην μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας  («32» του Europa League).

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαντί Καμαρά. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μαντί Καμαρά γεννήθηκε στο Ματάμ της Γουϊνέας στις 28 Φεβρουαρίου του 1997. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντομπα, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Αζαξιό. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λίγους μήνες αργότερα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον μετράει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μία φορά.

Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ.»