Ντoμινίκ Στρος - Καν

STREAM
Ενεργό:1504ημέρες| Ενημερώσεις:208
Συνεχής κάλυψη
15/05/2011 - 03:48ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times» ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια καμαριέρα ξενοδοχείου. (Φωτογραφία αρχείου)

REUTERS
15/05/2011 - 05:49ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια καμαριέρα ξενοδοχείου. (Φωτογραφία αρχείου)

REUTERS
15/05/2011 - 06:04VIDEO

Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και πιθανός υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη το Σάββατο κι ανακρίνεται σχετικά με την καταγγελία ότι προέβη σε απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου όπου διέμενε, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Ο 62χρονος Στρος-Καν, ένας από τους σημαντικότερους διαχειριστές οικονομικών κρίσεων σε διεθνές επίπεδο, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο JFK αφού είχε επιβιβαστεί σε μια πτήση της Air France για το Παρίσι, είπε ο εκπρόσωπος του NYPD Πολ Μπράουν.

REUTERS
15/05/2011 - 11:35VIDEO

Οι κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας απαγγέλθηκαν σήμερα στον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομονίκ Στρος-Καν, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο JFK, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Στρος-Καν αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα. Ο δικηγόρος του, Μπέντζαμιν Μπράφμαν, δήλωσε ότι ο Στρος-Καν θα δηλώσει αθώος.

REUTERS
Φόρτωση...