Ντoμινίκ Στρος - Καν

STREAM
Ενεργό:1504ημέρες| Ενημερώσεις:208
Συνεχής κάλυψη
12/06/2015 - 12:25VIDEO

Ψυχρός και χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο άλλοτε πανίσχυρος Ντομινίκ Στρος Καν βγήκε το πρωί από το σπίτι του στο Παρίσι κι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, που τον περίμενε. Το μεσημέρι θα γνωρίζει ποια είναι η δικαστική εξέλιξη της αποκαλούμενης «υπόθεσης Κάρλτον» από το ομώνυμο ξενοδοχείο, που αφορά στην διεύθυνση η συμμετοχή σε κύκλωμα προώθησης ιεροδούλων κι άλλα σεξουαλικά εγκλήματα. 

euronews
21/02/2015 - 16:06VIDEO

Στις 12 Ιουνίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου της Λιλ, για την υπόθεση με κατηγορούμενο τον πρώην διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν. Οι κατηγορίες για διακεκριμένη μαστροπεία, που αντιμετωπίζει, σχετίζονται με το σκάνδαλο που είναι γνωστό ως «υπόθεση Κάρλτον».

EURONEWS
19/02/2015 - 09:48VIDEO

Την αγόρευση τους ολοκλήρωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ντομινίκ Στρος-Καν, στη δίκη του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, που εξελίσσεται στην Λίλλη της Γαλλίας. Ο εισαγγελέας του δικαστηρίου στη αγόρευσή του, πρότεινε την αθώωση του από τις κατηγορίες διακεκριμένης μαστροπείας.

euronews
18/02/2015 - 09:31VIDEO

Την απαλλαγή του Στρος Καν ζήτησε ο εισαγγελέας της Λιλ, ενώ και οι τέσσερις ιερόδουλες που ζητούσαν αποζημίωση από τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, απέσυραν τις κατηγορίες. Ο Στρος Καν κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση «Κάρλτον», δηλαδή ότι συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια με ιερόδουλες στο ομώνυμο ξενοδοχείο.

euronews
17/02/2015 - 16:44ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος Καν, εξέρχεται από το ξενοδοχείο του για να παραστεί στο δικαστήριο της Λιλ, όπου διεξάγεται η δίκη του για τη συμμετοχή του σε "ροζ πάρτι" στα οποία συμμετείχαν και ιερόδουλες. Την απαλλαγή του Ντομινίκ Στρος Καν, ζήτησε ο εισαγγελέας του γαλλικού δικαστηρίου το οποίο δικάζει τη σχετική υπόθεση. Ο εισαγγελέας της Λιλ, Φρεντερίκ Φεβρ, τόνισε ότι τόσο η έρευνα όσο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δεν έπεισαν ότι ο κ. Στρος-Καν είναι ένοχος.

REUTERS
Φόρτωση...