Β. Ιρλανδία

STREAM
Ενεργό:4576ημέρες| Ενημερώσεις:128

Η Νάνσι Πελόζι προειδοποιεί τη Βρετανία για την ειρηνευτική συμφωνία της Β. Ιρλανδίας

17/09/2021 - 13:39

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι προειδοποίησε τη Βρετανία την Παρασκευή ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει εμπορική συμφωνία μετά το Brexit με τις Ηνωμένες Πολιτείες εάν δεν τηρηθεί η ειρηνευτική συμφωνία της Βόρειας Ιρλανδίας.

Συνεχής κάλυψη
09/03/2009 - 11:07ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο «Αληθινός ΙΡΑ», που αποσχίσθηκε από τον Ιρλανδικό Δημοκρατικό Στρατό (IRA), ανέλαβε την Κυριακή την ευθύνη, σε μία εφημερίδα του Δουβλίνου, για την επίθεση σε ένα βρετανικό στρατώνα στη Βόρεια Ιρλανδία, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι Sky.

REUTERS
09/03/2009 - 12:53VIDEO

Δύο Βρετανοί στρατιώτες έπεσαν νεκροί σε αιματηρή επίθεση εναντίον στρατοπέδου του βρετανικού στρατού στη Β. Ιρλανδία, τη χειρότερη από την ειρηνευτική συμφωνία του 1998. Ακόμη τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ο Αληθινός ΙΡΑ, που αποσχίσθηκε από τον Ιρλανδικό Δημοκρατικό Στρατό (IRA), ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης.

REUTERS
10/03/2009 - 13:06ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια διαφωνούσα οργάνωση του IRA , η IRA-Συνέχεια , ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για τη χθεσινή δολοφονία του αστυνομικού στο Μπέλφαστ, μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association. Το πρακτορείο έδωσε στη δημοσιότητα του κείμενο κωδικοποιημένου μηνύματος στο οποίο η οργάνωση δηλώνει: «Όσο οι Βρετανοί θα είναι αναμεμειγμένοι στην Ιρλανδία, οι επιθέσεις αυτές θα συνεχισθούν».

EPA
Φόρτωση...