Κρίση στη Βενεζουέλα

STREAM
Ενεργό:1156ημέρες| Ενημερώσεις:545

Βενεζουέλα: H αντιπολίτευση απορρίπτει τις κατηγορίες Μαδούρο περί απόπειρας πραξικοπήματος

27/06/2019 - 07:05

Τις κατηγορίες του Νικολάς Μαδούρο περί απόπειρας πραξικοπήματος, απέρριψε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Χουάν Γκουαϊδό, κάνοντας λόγο για «ψέματα» που επαναλαμβάνονται «για νιοστή φορά», και επανέλαβε την έκκλησή του προς τις ένοπλες δυνάμεις να αλλάξουν στάση, να εξεγερθούν και να απομακρύνουν τον πρόεδρο της χώρας από την εξουσία.

Συνεχής κάλυψη
27/04/2016 - 15:52VIDEO

Με την ενεργειακή κρίση στη Βενεζουέλα να επιδεινώνεται, ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο συνεχίζει να λαμβάνει ακραία μέτρα. Έδωσε εντολή στους δημόσιους υπαλλήλους να εργάζονται μόνο Δευτέρες και Τρίτες, τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η παρατεταμένη ξηρασία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

EURONEWS
28/04/2016 - 13:23VIDEO

Στην δίνη μιας ενεργειακής κρίσης με απρόβλεπτες συνέπειες βυθίζεται η Βενεζουέλα. Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και οι ελλείψεις σε τρόφιμα οδηγούν σε ταραχές, προς το παρόν σποραδικές, με λεηλασίες καταστημάτων και φαρμακείων. Στο Μαρακαΐμπο συνελήφθησαν περισσότερα από 100 άτομα την Τετάρτη.

euronews
29/04/2016 - 17:19VIDEO

Ενίσχυση των δυνάμεων ασφαλείας στο Μαρακαΐμπο αποφάσισαν οι αρχές της Βενεζουέλας σε μία προσπάθεια να ανακόψουν το κύμα «λεηλασιών», όπως το αποκαλεί η κυβέρνηση Μαδούρο.

euronews
01/05/2016 - 15:58VIDEO

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι ο κατώτερος μισθός αυξάνεται κατά 30%, καθώς ο υψηλός πληθωρισμός καταφέρνει βαρύ πλήγμα στην αγοραστική δύναμη των πολιτών της χώρας, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οικονομική κρίση. Ο Μαδούρο σημείωσε ότι πρόκειται για τη δωδέκατη αύξηση του κατώτερου μισθού αφότου εξελέγη, τον Απρίλιο του 2013, μετά τον θάνατο του προκατόχου και μέντορά του, του Ούγο Τσάβες.

euronews
Φόρτωση...