Έως αύριο η κατανομή τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 16:42
UPD:16:44
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Η κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα τέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και σχετική απόφαση θα υπάρξει το αργότερο αύριο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μανιτάκης είπε ότι έγινε αρκετά διεξοδική συζήτηση επί του σχεδίου υπουργικής απόφασης με τα κριτήρια που εισηγήθηκε το υπουργείο Εσωτερικών για την κατανομή του χρόνου και αποκάλυψε πως υπήρξε και ένας χαρακτήρας πολιτικής αντιδικίας.

«Πιστεύω ότι καταλήξαμε σε κριτήρια που είναι κοινά αποδεκτά», πρόσθεσε ο κ. Μανιτάκης. Όπως είπε, ακούσθηκαν με προσοχή οι παρατηρήσεις των κομμάτων και κάποιες ενστάσεις που υποβλήθηκαν θα επανεξεταστούν.  Η σχετική απόφαση θα βγει σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, στη συνεδρίαση τέθηκαν και διάφορα άλλα ζητήματα, «που προκύπτουν από τον έλεγχο κεφαλαίου που έχει υποβληθεί μέσω των τραπεζών κι άλλα ζητήματα που αφορούν στις εκλογικές δαπάνες».

«Κι αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε και θα συγκληθεί εκ νέου η Διακομματική Επιτροπή για να αποφασίσει. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τα κόμματα. Θα λάβουμε τις παρατηρήσεις τους και εγγράφως και θα κάνουμε όλες τις αναγκαίες προσθήκες που χρειάζονται», κατέληξε ο κ. Μανιτάκης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή