Μία 80χρονη που κάνει... μπάντζι τζάμπινγκ

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 11:49
UPD:11:50
thelocal.at

Η Πένκα Μπαλέβα, μαία που έχει βγει στη σύνταξη από τη Βάρνα, σκέφτηκε: «Πρέπει να πάω εκεί και να το κάνω, είτε ζήσω είτε πεθάνω».

A- A A+

Μια τολμηρή 80χρονη από τη Βουλγαρία έκανε μπάντζι τζάμπινγκ, πηδώντας από γέφυρα ύψους 190 μέτρων σε περιοχή κοντά στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, αποκάλυψε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο τη Δευτέρα.

Η Πένκα Μπαλέβα, μαία που έχει βγει στη σύνταξη από τη Βάρνα, σκέφτηκε: «Πρέπει να πάω εκεί και να το κάνω, είτε ζήσω είτε πεθάνω».

Η 80χρονη μάλιστα επέλεξε την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, προκειμένου να προβεί στο τολμηρό της εγχείρημα, με την ελπίδα ότι θα της φέρει τύχη.

«Φοβόμουν αρκετά, όμως κράτησα την ψυχραιμία μου και το έκανα» δήλωσε χαρούμενη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η κ. Μπαλέβα, η οποία έκλεισε τα 80 τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι επέλεξε να μην εκπληρώσει το όνειρό της να ταξιδέψει έως τη Νότια Αφρική για να πραγματοποιήσει ένα άλμα από τη γέφυρα Μπλουκράνς ύψους 216 μέτρων και προτίμησε να πηδήξει από τη Γέφυρα της Ευρώπης που διασχίζει τις Άλπεις κοντά στην πόλη Ίνσμπρουκ, στην περιοχή του Τιρόλου.

«Ήταν υπέροχα, με αυτήν την εντυπωσιακή θέα να σε περιβάλλει» σχολίασε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κ. Μπαλέβα τολμάει κάτι το τόσο ριψοκίνδυνο, καθώς έχει κάνει 39 φορές μπάντζι τζάμπινγκ κατά το παρελθόν, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια επιδίδεται και σε πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή