Σημαντικοί καλλιτέχνες στο 4ο Φεστιβάλ Σερίφου

Στο Κοίλο Θέατρο της Σερίφου, από 27 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 09:10
A- A A+

Με στόχο την εξάπλωση της τέχνης και του πολιτισμού, τη σύνδεση του πολιτισμού με τον τουρισμό, αλλά και την εξωστρέφεια του νησιού στον κόσμο, το Φεστιβάλ Σερίφου πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα στον χώρο της μουσικής.

Η μουσική θα γεμίσει το Αιγαίο και θα συνδέσει τον ουρανό με τη θάλασσα, σαν φυσικό σκηνικό, στο Κοίλο Θέατρο της Σερίφου, από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Αυγούστου, στις 9.15 το βράδυ.

Με μεγάλους εκπροσώπους της μουσικής

Έχοντας φιλοξενήσει, από το 2012, μεγάλους εκπροσώπους της μουσικής, θεατρικής και λογοτεχνικής σκηνής, το Φεστιβάλ Σερίφου, φέτος, φιλοξενεί την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειβαδά, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Rous, τον Δημήτρη Μαραμή, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Σταύρο Παπασταύρου, τη Σόνια Θεοδωρίδου, τον Ηλία Λιούγκο και τη Σοφία Αβραμίδου, τη Φωτεινή Βελεσιώτου καθώς και τον Βαγγέλη Κορακάκη, σε μια προσπάθεια να γνωρίσει το νησί της Σερίφου σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αλλά και να χαρίσει την μοναδική του ατμόσφαιρα σε όσους το επισκέπτονται.

Στηρίζοντας την τοπική δημιουργία και την παράδοση

Ταυτόχρονα, το Φεστιβάλ στηρίζει την τοπική δημιουργία και παράδοση, με ένα Φεστιβάλ μέσα στο Φεστιβάλ, το 7ο Φεστιβάλ Σουραυλιού, που πλέον είναι συνδεδεμένο με τις καλλιτεχνικές δράσεις του καλοκαιριού. Η γραφιστική αποτύπωση του Φεστιβάλ είναι δημιούργημα των σπουδαστών του Κολλεγίου Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΚΤΟ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα έργα τους σε μια ομαδική έκθεση, ενώ θα πραγματοποιηθεί, και φέτος, έκθεση ζωγραφικής των νεοϊμπρεσιονιστών, καθώς και ομαδική εικαστική έκθεση ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Δευτέρα 27/7: Ελένη Τσαλιγοπούλου και  Κώστας Λειβαδάς
Τετάρτη 29/7:  Ανδριάνα Μπάμπαλη και Rous
Παρασκευή 31/7: Δημήτρης Μαραμής
Σάββατο 1/8: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
Κυριακή 2/8: 7ο Φεστιβάλ Σουραυλιού
Δευτέρα 3/8: Φοίβος Δεληβοριάς
Τετάρτη 5/8: Σταύρος Παπασταύρου (παιδικό)
Παρασκευή 7/8: Σόνια Θεοδωρίδου
Κυριακή 9/8: Ηλίας Λιούγκος και Σοφία Αβραμίδου
Τρίτη 11/8: Φωτεινή Βελεσιώτου
Πέμπτη 13/8: Βαγγέλης Κορακάκης

Παράλληλα δρώμενα  έως 13/8

Έκθεση σπουδαστών γραφιστικής του Κολεγίου Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΚΤΟ
Ομαδική εικαστική έκθεση νεοϊμπρεσιονιστών
Έκθεση ξυλογλυπτικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας: ομάδα «συνArtηση 5»
Έκθεση φωτογραφίας - ποίηση (στο café - bar «Αέρινο» και «Άνεμος»)
Παρουσίαση βιβλίου Αντωνίας Βιταλιώτου - Σέττα (εκδόσεις Μίνωας)

Πληροφορίες
Κοίλο Θέατρο Σερίφου: Άνω Χώρα Σερίφου, Σέριφος - Κυκλάδες, τηλ.: 6970 650811, 210 8628187, 22810 52566, τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 10 ευρώ, εκπτωτικό: 7 ευρώ.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή