Αλ. Μητρόπουλος: Πολύ δύσκολο να περάσει συμφωνία με επαχθείς όρους

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 08:30
UPD:08:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι «θα είναι η μεγάλη ευκαιρία το ελληνικό κοινοβούλιο στη μεγίστη πλειοψηφία του να στείλει μήνυμα στους δανειστές εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας».

A- A A+

«Και η ρήξη και η συμφωνία είναι στο τραπέζι», δήλωσε ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος στον ΑΝΤ1 και εκτίμησε ότι μια συμφωνία με επαχθείς όρους είναι πολύ δύσκολο να περάσει από τη Βουλή.

Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι «θα είναι η μεγάλη ευκαιρία το ελληνικό κοινοβούλιο στη μεγίστη πλειοψηφία του να στείλει μήνυμα στους δανειστές εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας»

«Να στείλει μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός έχει αντιπροσώπους υπερήφανους, αξιοπρεπείς και μαχητές του εθνικών συμφερόντων», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον α' αντιπρόεδρο της Βουλής, «πρέπει να αποτραπεί αυτό το δηλητήριο για τον λαό». Εκτίμησε μάλιστα ότι δεν υπάρχει κοινωνική τάξη που θα μπορέσει να επιβαρυνθεί κάτι από το ποσοστό που της αναλογεί από «το σφοδρό αυτό νέο πακέτο των δανειστών». 

Για τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Το αν θα δειλιάσω ή θα σταθώ όρθιος μέχρι το παρά πέντε θα αποδειχθεί». 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή