Δ. Στρατούλης: Οι θεσμοί στοχεύουν να εξευτελίσουν την κυβέρνηση

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 13:30
UPD:13:44
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

O αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την εκτίμηση ότι οι θεσμοί στοχεύουν «να εξευτελίσουν την κυβέρνηση και τη χώρα μας και να εξανδραποδίσουν τον λαό μας, απαιτώντας να τους δώσουμε "γην και ύδωρ"» εκφράζει ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» επισημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη. «Θεωρώ, όμως, ότι δεν θα επιτρέψει και δεν θα αποδεχθεί την εξόντωση του λαού, τον αφανισμό της χώρας μας και την μετατροπή της σε αποικία χρέους εντός της ευρωζώνης. Κατά τα άλλα, όταν πας σε μία διαπραγμάτευση και δεν έχεις προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο της ρήξης, τότε καλύτερα να μην πας, γιατί θα είσαι "χαμένος από χέρι"».

Ακόμη, ο κ. Στρατούλης τονίζει ότι «αν οι θεσμοί επιμείνουν να ζητούν τον διασυρμό της χώρας μας και τη συνέχιση της λεηλασίας του λαού μας, είμαστε έτοιμοι να πούμε το μεγάλο "όχι". Το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί, είναι να υπογράψουμε ένα τρίτο μνημόνιο, που θα ολοκλήρωνε τη φτωχοποίηση του λαού μας και την ταπείνωση της πατρίδας μας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή