Κ. Καραγκούνης: Ως πότε θα παρατηρεί άβουλος το παραλήρημα της ΠτΒ ο Αλ. Τσίπρας

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 15:40
UPD:15:41
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

«Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα σιωπά στον ευτελισμό του Κοινοβουλίου και στο διασυρμό των θεσμών από την κα Κωνσταντοπούλου που ακόμα και υπουργοί του, την έχουν από καιρό αποδοκιμάσει;» αναφέρει ο κ. Καραγκούνης.

A- A A+

Παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το «παραλήρημα» της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως χαρακτηρίζει την αντίδρασή της με αφορμή την Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, ζητεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

«Ως πότε θα παρατηρεί άφωνος και άβουλος ο κ. Τσίπρας το παραλήρημα της κ. Κωνσταντοπούλου; Ως πότε θα ανέχεται στην πιο κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων την πρόεδρο της Βουλής να κατηγορεί με εμπάθεια τον πρόεδρο της Κομισιόν και να προσβάλλει με πρωτοφανή τρόπο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος; Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα σιωπά στον ευτελισμό του Κοινοβουλίου και στο διασυρμό των θεσμών από την κα Κωνσταντοπούλου που ακόμα και υπουργοί του, την έχουν από καιρό αποδοκιμάσει;» αναφέρει ο κ. Καραγκούνης.

Σημειώνεται ότι, η πρόεδρος της Βουλής επέστρεψε ως «απαράδεκτη» την Έκθεση της νομισματικής πολιτικής στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή