Πλήθος κόσμου και ο Πρωθυπουργός στη συναυλία για την ΕΡΤ

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 22:33
UPD:22:54
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στην Αγία Παρασκευή, όπου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η συναυλία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

A- A A+

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στην Αγία Παρασκευή, όπου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η συναυλία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίρπα. Η συναυλία ξεκίνησε με την ακρόαση του εθνικού ύμνου ενώ οι συγκεντρωμένοι χειροκροτούσαν κατά την προβολή βίντεο με τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του νέου προγράμματος.

ΕΡΤ

Στο Ραδιομέγαρο βρέθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος συνομίλησε με τη νέα διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πλήθος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται το απόγευμα μπροστά από το Ραδιομέγαρο, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της ΠΟΣΠΕΡΤ και οργανώσεων της Αριστεράς.
Χαιρετισμό απεύθυναν βουλευτές , στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΣ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγο του Δανάη Στράτου ανάμεσα στον κόσμο που είναι συγκεντρωμένος στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, έκανε λόγο στην ομιλία του για την ανάγκη ενός δημοκρατικού νομοσχεδίου που πρέπει να κατατεθεί για την ΕΡΤ και για την πλήρη δημοκρατική της αποκατάσταση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή