Π. Καμμένος: Οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 13:47
UPD:17:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος απευθύνει χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κανδάνου.

A- A A+

Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές, οι οποίες, όπως είπε πάνε καλά, εμφανίστηκε από τα Χανιά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης μνήμης για τα 74 χρόνια της καταστροφής της Κανδάνου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

«Οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά. Θέλω να σας πω ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει δοθεί. Ο πρωθυπουργός ο ίδιος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις και είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού», ανέφερε ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναφερόμενος στην επέτειο του ολοκαυτώματος της Κανδάνου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

«Σήμερα εδώ στην Κάνδανο τιμούμε τους νεκρούς της Γερμανικής θηριωδίας.

CRETAPOST.GR

Κατάσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό. Νόμιζαν ότι ξερίζωσαν την Κάνδανο. Αλλά η Κάνδανος ξαναρίζωσε μαζί με τους ανθρώπους της.

Γιατί οι θηριωδίες του ναζισμού δεν καταφέρνουν ποτέ να εξαλείψουν ένα έθνος το οποίο μάχεται για την αξιοπρέπεια του για την εθνική του κυριαρχία και την εδαφική του ακεραιότητα.

Όσοι και αν προσπάθησαν να χτυπήσουν τον ελληνισμό είτε με πολεμικά μέσα , είτε με οικονομικά μέσα να ξέρουν ότι αυτός ο τόπος δεν παραδίδεται ποτέ».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή