Δ. Παπαδημούλης: Δεν συμφέρει ούτε τους δανειστές να μην κλείσει συμφωνία

«Ο κόσμος ψήφισε τον Αλ. Τσίπρα για να κυβερνήσει, όχι για να στήνει κάλπες κάθε τρεις μήνες»
Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 10:11
UPD:10:13
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι πάμε προς συμφωνία, μην ακούτε τις φοβέρες και τις απειλές, δεν συμφέρει ούτε τους δανειστές (να μην κλείσει συμφωνία)», είπε ο κ. Παπαδημούλης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση οδεύει προς συμφωνία εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι πάμε προς συμφωνία, μην ακούτε τις φοβέρες και τις απειλές, δεν συμφέρει ούτε τους δανειστές (να μην κλείσει συμφωνία)», είπε. «Όσοι λένε ότι δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη συμφωνία είναι ηττοπαθείς, είτε αυτοί που λένε να υπογράψουμε τα πάντα, είτε αυτοί που λένε να μην υπογράψουμε τίποτα και να έρθουν οι άλλοι», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι «ο κόσμος ψήφισε τον Τσίπρα για να κυβερνήσει, όχι για αρχηγό εφορευτικής επιτροπής να στήνει κάλπες κάθε τρεις μήνες».

Σε άλλη ερώτηση για επιλογή στελεχών στο δημόσιο τομέα είπε ότι «κανείς δεν είναι ευτυχής για όλες τις επιλογές που έχουν γίνει», ωστόσο «υπάρχει μεγάλη απόσταση από το να πει κάποιος ότι και αυτοί είναι ίδιοι με τους άλλους».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή