Γ. Κατρούγκαλος: Θεωρούμε δεδομένο ότι θα έχουμε συμφωνία

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 13:49
UPD:13:50
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Θα υπάρξει μια συμφωνία, ελπίζω, διαφορετικά μια χρεοκοπία θα σημαίνει καταστροφή, πράγμα που δεν αντιλαμβάνεται μερίδα των κυβερνώντων» τόνισε.

A- A A+

Θα έχουμε συμφωνία, τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας σε debate για τον «πυρήνα του ελληνικού προβλήματος», που διοργανώνει το Forum 2020.

Ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι «μπορεί να υπάρχουν κύκλοι στην Ευρωζώνη που να θέλουν την αποτυχία μιας αριστερής κυβέρνησης, αλλά ακόμη και αυτοί που θέλουν τη συνέχιση της λιτότητας ξέρουν ότι δεν θα κάνουμε πίσω απ' τις κόκκινες γραμμές μας».

«Θεωρούμε δεδομένο ότι θα 'χουμε συμφωνία, αλλά δεν θα δεχτούμε: πρόσθετα υφεσιακά μέτρα, εξωπραγματικά πλεονάσματα, βάρη στους ασθενέστερους και απουσία αναπτυξιακής διάστασης» πρόσθεσε.

Μιλώντας στην ίδια εκδήλωση, η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι έχουμε επιστρέψει σε ύφεση, επισημαίντας ότι 4,4 δισ. χρωστάει το κράτος στον ιδιωτικό τομέα, 60 επιχειρήσεις κλείνουν τη βδομάδα».

Επικρίνοντας την κυβέρνηση, ανέφερε ότι λέει να αποφύγουμε υφεσιακά μέτρα, όταν η ύφεση είναι μπροστά μας.

«Θα υπάρξει μια συμφωνία, ελπίζω, διαφορετικά μια χρεοκοπία θα σημαίνει καταστροφή, πράγμα που δεν αντιλαμβάνεται μερίδα των κυβερνώντων» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή