Δικαιωμένες δηλώνουν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 13:10
UPD:13:16
NAFTEMPORIKI.GR

269 μερες συνεχιζόμενης διαμαρτυρίας κλείνουν σημερα οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπ οικονομικων στη Καραγιώργη Σερβίας.

A- A A+

Δικαιωμένες δηλώνουν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που κλείνουν 269 μέρες συνεχιζόμενης διαμαρτυρίας στην Καραγιώργη Σερβίας.

Η αποχώρησή τους από τη σκηνή που έχουν στήσει έξω από το υπουργείο είναι θέμα χρόνου μετά τις διαβεβαιώσεις των υπουργών της νέας κυβέρνησης οτι θα επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Ήρθε επιτέλους η δικαίωση μετά από 18 μήνες στον δρόμο, δήλωσε στο naftemporiki.gr μία εκ των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

NAFTEMPORIKI.GR

Πρόσθεσε πως ήρθαν μέρες χαράς, μέρες όμως μισής χαράς, όπως είπε, «γιατί το θέμα δεν είναι να δικαιωθούν οι 350 καθαρίστριες που μείναμε, το θέμα είναι να υπάρξει δικαίωση και για τους υπόλοιπους διαθέσιμους, απολυμένους, για τον κόσμο που είναι στην ανεργία, να αρχίσει αυτή η χώρα να ζει ανθρώπινα».

NAFTEMPORIKI.GR

Χθες Τετάρτη, ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης προανήγγειλε ότι άμεσα στο υπουργείο θα υπάρξει μείωση δαπανών και μείωση των συμβούλων, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι και να επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες.

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή