Οργή Πεταλωτή για το σποτ Σαμαρά με την αναφορά στο «λεφτά υπάρχουν»

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 13:23
UPD:13:26
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σε μακροσκελή δήλωσή του ο κ. Πεταλωτής σημειώνει μεταξύ άλλων –αναφερόμενος στη Ν.Δ. πως «έβαλαν φωτιά στη χώρα, τη χρεοκόπησαν και έφυγαν νύχτα», συμπληρώνοντας: «Τους πληρώσαμε».

A- A A+

Την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Πεταλωτή, προκάλεσε το προεκλογικό σποτ της Ν.Δ., στο οποίο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μνημονεύει τη ρήση του Γιώργου Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν».  

Υπενθυμίζεται ότι στο σποτ ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι ο κόσμος έχει ξαναδεί το έργο με το «λεφτά υπάρχουν» και πως το έργο αυτό «το πληρώσαμε όλοι».

Σε μακροσκελή δήλωσή του ο κ. Πεταλωτής σημειώνει μεταξύ άλλων -αναφερόμενος στη Ν.Δ.- πως «έβαλαν φωτιά στη χώρα, τη χρεοκόπησαν και έφυγαν νύχτα», συμπληρώνοντας: «Τους πληρώσαμε».

«Στηρίχτηκαν όσο δεν στηρίχθηκε ποτέ η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά δεν κατάφεραν ούτε καν να οδηγήσουν τη χώρα στην προγραμματισμένη έξοδο από το μνημόνιο, στα τέλη του 2014. Τους πληρώνουμε», συνεχίζει.

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος κατηγορεί τη Ν.Δ. πως σκηνοθέτησε τη φυγή της από την κυβέρνηση και οδήγησε τη χώρα σε εκλογές «για να μη πιάσει την καυτή πατάτα στα χέρια της, όπως ακριβώς έκανε ο Καραμανλής το 2009».

Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Πεταλωτή

Έβαλαν φωτιά στη χώρα. Τη χρεκόπησαν και έφυγαν νύχτα.

Τους πληρώσαμε.

Την ώρα που, μέσα στην αρένα της συντηρητικής Ευρώπης, κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον για τον τόπο, οι εμπρηστές που τον χρεοκόπησαν καθόντουσαν στην εξέδρα και πέταγαν πέτρες. Ή έβρισκαν στα Ζάππεια "18 δισ. ισοδύναμα μέτρα", το απώγειο της δημαγωγίας.

Τους πληρώσαμε.

Υπονόμευσαν συνειδητά την εθνική προσπάθεια και δύο κυβερνήσεις για να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς μετά από διπλές πρόωρες εκλογές, όταν έφερναν τα ευρώ με αεροπλάνα για να υπάρχουν χρήματα στα ATM και γλυτώσαμε στο παρά ένα την έξοδο από την ευρωζώνη.

Τους πληρώσαμε.

Αντί να συνεχίσουν το ξερίζωμα του πελατειακού κράτους που ξεκίνησε το 2009-2011, μάς επέστρεψαν στα ρουσφέτια και στις χαριστικές ρυθμίσεις στη Βουλή, μέχρι και την τελευταία μέρα πριν την προκήρυξη εκλογών.

Τους πληρώσαμε.

Στηρίχτηκαν όσο δεν στηρίχθηκε ποτέ η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά δεν κατάφεραν ούτε καν να οδηγήσουν τη χώρα στην προγραμματισμένη έξοδο από το μνημόνιο, στα τέλη του 2014. Παρά το γεγονός ότι το 90% της χωρίς προηγούμενο προσπάθειας είχε γίνει από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Τους πληρώνουμε.

Σκηνοθέτησαν την φυγή τους από την κυβέρνηση και οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές για να μην πιάσουν την καυτή πατάτα με τα χέρια τους, όπως ακριβώς έκανε ο Καραμανλής το 2009.

Τους πληρώνουμε.

Οι εμπρηστές - Δεν βάζουν μυαλό.

Πιστοί υπηρέτες των κατεστημένων και των ισχυρών φίλων τους, στους οποίους θέλουν να μοιράσουν τη δημόσια περιουσία.

Την ώρα που οι Έλληνες ματώνουν.

Και έχουν το θράσος να προκαλούν.

Οι πολίτες πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά τις καταστροφικές πολιτικές τους και τις κυβιστίσεις τους.

Και η Δημοκρατία πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει τους χρυσαυγίτες φίλους τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή