Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δεν πείθουν οι θεατρινισμοί του ΠΑΣΟΚ για το νέο μισθολόγιο

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 10:30
UPD:10:34
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Τα βέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο. 

Η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολίασε πως δεν πείθουν κανέναν «οι θεατρινισμοί και η επίκληση άγνοιας του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που μέσω της αρμόδιας υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου συμμετέχει σε όλους τους καταστροφικούς σχεδιασμούς για την Δημόσια Διοίκηση».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου με αφορμή δημοσιεύματα για το περιεχόμενο του σχεδίου για το νέο μισθολόγιο, τα οποία αποδίδονται σε κυβερνητικές διαρροές.

«Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων αποτελούν σχεδιασμούς τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποδεχθεί», ανέφερε το έλασσον κόμμα της συμπολίτευσης στην ανακοίνωσή του.

«Ο αρμόδιος υπουργός καλά θα κάνει να μάθει να διαβουλεύεται με τους κυβερνητικούς εταίρους του και να ασχολείται λιγότερο με τις διαρροές στα ΜΜΕ», σημείωσε δηκτικά. 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή