ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλουν και δεν πρόκειται να καταργήσουν τους μνημονιακούς νόμους

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 12:50
UPD:12:52
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS
A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα περί «τέλους του μνημονίου» εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με αιχμή δηλώσεις της ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Μαρίας Σπυράκη.

«Παρά το επικοινωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης περί τέλους του μνημονίου και της τρόικα καθώς και την αλήστου μνήμης δήλωση του κ. Σαμαρά ‘ότι κάθε μέρα σκίζει τα μνημόνια’, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Σπυράκη επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση δεν θέλει και δεν πρόκειται να καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους. Δηλαδή τους νόμους που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία, την παιδεία, το ασφαλιστικό σύστημα, διαμορφώνοντας κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο και οδηγώντας ολοένα και αυξανόμενα στρώματα της κοινωνίας στη φτώχεια», σχολίασε η Κουμουνδούρου για να καταλήξει: «Κατά τα άλλα φεύγει η τρόικα και τελειώνουν τα μνημόνια».

Σημειώνεται ότι μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 η κ. Σπυράκη δήλωσε ότι το οικονομικό πρόγραμμα «τελειώνει επιτυχώς για την Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Εμείς δεν λέμε ότι θα καταργήσουμε τους μνημονιακούς νόμους, λέμε ότι θέλουμε να φτιάξει επειγόντως η κυβέρνηση ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας και αυτό να αποτυπωθεί στον προϋπολογισμό».

«Προφανώς σπάσαμε αυγά σε αυτή τη διαδρομή και κύλησε και 'αίμα' και πάει ο Μητσοτάκης να βρει τους πλαστογράφους και καταλαβαίνω ότι όλο εκείνο το σύστημα που είχε συνηθίσει να ζει χέρι-χέρι με τους πλαστογράφους έχει αποφασίσει να μην αποχωριστεί τον σύντροφό του», επεσήμανε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή