Σ. Βούλτεψη: Λεφτά υπάρχουν, διακήρυξε ο κ. Τσίπρας

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 21:21
UPD:14/09/2014 07:42
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
A- A A+

«Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και πρόσθεσε «εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων».

Η κ. Βούλτεψη άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόγραμμα που παρουσίασε από το βήμα της ΔΕΘ λέγοντας ότι «χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας». 

«Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δις ευρώ για τον πρώτο χρόνο, την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό «πρόγραμμά» του θα έχουμε φύγει από το ευρώ» ανέφερε η κ. Βούλτεψη.

Κλείνοντας η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι «υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο. Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή