Σκάουτερ στον Ολυμπιακό ο Γκαλέτι

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 19:33
UPD:19:37
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όχι βέβαια για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο αλλά ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ομάδα.

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ στη Νότια Αμερική, ενώ λύθηκε και το πρόβλημα με τη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών, μετά από συνάντηση του Γκαλέτι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός» δήλωσε για τη νέα σελίδα στη σχέση του με τον Ολυμπιακό ο Γκαλέτι.

«Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για όλη την αγάπη που μου δίνει κι ελπίζω να συνεργαστώ και να βοηθήσω την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά. Είμαι πολύ ευγνώμων στον πρόεδρο. Ξέραμε ότι αν καθόμασταν έστω 5 λεπτά να μιλήσουμε οι δυο μας, το πρόβλημα θα λυνόταν, γιατί και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τον τρόπο που μου φέρθηκε» συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας με χρέη scouting για τη Λατινική Αμερική.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στον Σύλλογο και τον πρώην ποδοσφαιριστή».
 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις