Ν. Κακλαμάνης: Στάλθηκε ή όχι ο ΕΝΦΙΑ στα αγγλικά;

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 13:56
UPD:13:59
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Να απαντήσει στις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας εφοριακών ότι «πλήθος νόμων ανάμεσα στους οποίους και ο ΕΝΦΙΑ έχουν έρθει στο ΥΠΟΙΚ γραμμένοι στα αγγλικά» καλεί τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ο βουλευτής Νικήτης Κακλαμάνης.

Συγκεκριμένα, με ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα, ο κ. Κακλαμάνης ζητεί από τον κ. Χαρδούβελη να ξεκαθαρίσει εάν αληθεύουν ή όχι οι καταγγελίες που έκανε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού ΑΝΤ1, αλλά και –εφόσον αυτές ευσταθούν- να προχωρήσει στην κατάθεση των σχετικών εγγράφων.

«Η παραπάνω καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή, αφού κατατίθεται από ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος και αποτυπώνει την εικόνα της κυριαρχίας στη χώρα από τη τρόικα και τα στελέχη της, δυστυχώς, στον απόλυτο βαθμό», επισημαίνει ο βουλευτής.

«Πιθανόν», καταλήγει ο ίδιος, «να αποδεικνύει επίσης, έναν βασικό λόγο, που προκλήθηκε πραγματικό χάος με τον ΕΝΦΙΑ, αφού η εφαρμογή του έγινε στηριζόμενη στις επιταγές των ξένων και όχι σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή