ΑΝΕΛ: Σύγκληση της Ολομέλειας για το δημοψήφισμα

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 19:16
UPD:19:19
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα της ΔΕΗ και το δημοψήφισμα που προτείνει η μείζονα αντιπολίτευση, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

A- A A+

Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα της ΔΕΗ και το δημοψήφισμα που προτείνει η μείζονα αντιπολίτευση, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τασσόμενοι και κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων σε παρέμβασή τους.

Αναφορικά με το θέμα της ΔΕΗ ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι «σε ένα τόσο μεγάλο και κρίσιμο εθνικό θέμα όπως είναι η ενέργεια και ο ορυκτός πλούτος, η συγκυβέρνηση οφείλει να συγκαλέσει την Ολομέλεια της Βουλής -την οποία τύποις υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- για να συζητηθούν οι προτάσεις για δημοψήφισμα ειδάλλως θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι τρέμει να κοιτάξει στα μάτια την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Επίσης για το θέμα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους υποστήριξαν ότι «με την υπουργική απόφαση για οριστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των δανειστών και των ντόπιων συνεργατών τους για την πλήρη εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη χαλάρωση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού μαζί».

«Τη στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει χρήματα για να ζήσει όλη την εβδομάδα το πρόβλημα δεν είναι να ψωνίσει την Κυριακή. Το «Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν» δεν θα περάσει» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή