Ατρόμητος: Τέλος ο Σηφάκης

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 17:37
UPD:17:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

«Ο Μιχάλης Σηφάκης, που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ατρόμητου.

A- A A+

Τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σηφάκη ανακοίνωσε σήμερα ο Ατρόμητος, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει πριν από μερικές ημέρες ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Παπαδόπουλο, Φωτάκη.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη για την συνεργασία τους κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14. Ο Μιχάλης Σηφάκης, που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ατρόμητου.

«Η προσφορά του δεν περιορίστηκε μόνο εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου. "Δέθηκε" με την ομάδα μας, ήταν το ίδιο ενεργός ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν, ήταν δίπλα στους συμπαίκτες του κάθε στιγμή! Αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και ανέδειξε τη νοοτροπία που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις