Αισιόδοξοι οι υποψήφιοι για το δήμο Ηρακλείου

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 13:12
UPD:13:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Εκλογικό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης.

A- A A+

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι Ηρακλείου κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Στο 26ο Δημοτικό Σχολείο στα Καμίνια, άσκησε σήμερα στις 9 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης.

Μετά την ψηφοφορία ο κ. Κουράκης, δήλωσε: «την περασμένη Κυριακή οι πολίτες μας έδωσαν ένα ισχυρό προβάδισμα, ένα προβάδισμα νίκης. Απευθύνομαι στους Ηρακλειώτες, τους οποίους καλώ να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό μας γιατί έχουμε μπροστά μας μια πενταετία, στην οποία θα εφαρμόσουμε ένα νέο πρόγραμμα για ένα Ηράκλειο - όραμα. Για να κάνουμε μια πόλη ακόμη πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική. Για να δούμε να αναπτύσσονται ακόμη καλύτερα οι γειτονιές μας, τα διαμερίσματα μας και τα χωριά μας. Μαζί θα συνεχίσουμε, αυτό που ξεκινήσαμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για να γίνει το Ηράκλειο πρώτος προορισμός.»

Βασίλης Λαμπρινός

Λίγο αργότερα, αμέσως τις 10 το πρωί, το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο 158ο εκλογικό τμήμα, στο Μποδοσάκειο, στην οδό Γιαμαλάκη 2, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών» Βασίλης Λαμπρινός.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Λαμπρινός δήλωσε: «προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και είμαστε βέβαιοι ότι θα αναδείξουν τη "Δύναμη Πολιτών" ως τη νέα δημοτική αρχή του Ηρακλείου, για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα και να αναδείξουμε το Ηράκλειο ως πολιτιστικό, τουριστικό και εμπορικό κέντρο της Μεσογείου».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή